За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Хотелът се намира в района на Хамамет, на 45 км от летище Енфида. На 15 км от African Quenn е центъра на Набул, Ясмин Хамамет - на 5 км. На 5.5 км от хотела има 2 голф клуба - Citrus и Yasmin.

В стаите

Хотелът се състои от 6-етажна сграда и комплекс от бунгала с асансьори. Има общо 350 стаи (25 кв.м.) с изглед към градината и басейна.
Удобствата в стаите включват: телевизор, телефон, мини хладилник ( 5 TND на ден) , сешоар (срешу депозит 30 TND), баня с безплатни тоалетни принадлежности, балкон или тераса.

На територията на хотела

Хотелът разполага с открит басейн с прясна вода и 3 пързалки, 1 детски басейн с прясна вода, закрит басейн с прясна вода (отопляем през зимата)
На разположение на почиващите е и основен ресторант с международна и тунизийска кухня и 3 бара - лоби бар, при басейна и на плажа.
СПА центъра предлга сауна, хамам, масажни услуги, терапии за тяло и лице.

Хранене

All Inclusive с включени местни алкохолни и безалкохолни напитки.

Плаж

Частен пясъчен плаж на 300 метра. Плажни чадъри, плажен шезлонг - безплатно. Плажни кърпи - безплатно, с депозит ~ 20 TND

Забавление

Организират се два пъти дневно представления с анимация.

Спорт

Хотелът дава възможност за практикуване на няколко вида спорт - плажен волейбол, тенис на маса, минифутбол, аеробика, билярд ( срещу заплащане)

Оценки и коментари